U bent hier: Home > Over Fertigreen

Fertigreen®  

Kwaliteit
Het merk ‘Fertigreen’ omvat een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle minerale, organische meststoffen en bodemverbeterende middelen.

Ervaring en ‘no nonsense’
Steunend op meer dan 20 jaar ervaring en het vertrouwen van ons cliënteel, is Fertigreen® er in geslaagd om gestaag te blijven groeien. Continu is er aan de weg getimmerd om een productgamma te ontwikkelen dat zich wil onderscheiden door zijn duidelijkheid en een ‘no nonsense’-filosofie.

Efficiëntie
Zo biedt Fertigreen® gekende producten aan die ook door de professionele gebruiker toegepast kunnen worden, bvb.  ESTA® Kieserit gran., korrelkalk, Patentkali®, … Door de duidelijke product-omschrijving met overzichtelijke gebruiksaanwijzing, zijn de Fertigreen®-producten stuk voor stuk een toonbeeld van efficiëntie.

De beste prijs/kwaliteit-verhouding
Een andere doelstelling is het vinden van de ideale combinatie tussen prijs/kwaliteit en het aanbieden van onze producten aan een eerlijke, correcte en competitieve prijs.

Multi-inzetbaar
Kortom, Fertigreen® is een gamma uitstekende basisproducten, die ingezet kunnen worden voor een heel scala van toepassingen.